Bellabambina "Bella"

<3  Bella  <3
 s. 21.07.2003


Bella jalostustietojärjestelmässä

Bella saapui perheeseemme Tampereelta syksyllä 2003 ja on sanomattakin selvää, että hän hurmasi meidät täysin luonteellaan ja rakastettavalla olemuksellaan... olimme saaneet perheeseemme uuden perheenjäsenen ja olimme hänestä hyvin, hyvin onnellisia.

Suuret oli suunnitelmat näyttelyistä kiertelemisestä yms. kunnes Bellan ollessa n. 8 kk:n  ikäinen hän livahti koirahoitolasta metsään, jossa vaelteli sitten 5 vuorokautta :(. Suru ja hätä oli todella kova kun etsimme Bellaa keväisillä hangilla yöpakkasten ollessa pahimmillaan -10 astetta. Tilannetta ei tehnyt helpommaksi se, että Bellalla oli juuri ensimmäinen juoksuaika ja alueelta oli isompi uroskoira karannut myös kotoaan.

Loppu hyvin - löysimme Bellan pitkäperjantaina 2004 todella surkeassa kunnossa mutta elossa <3 ja tästä oli suunta vain ylöspäin.. Bellaan jäi kuitenkin sen verran arkuutta reissun jälkeen että näyttelyt joihin olimme jo ehtineet ilmoittautua ennen tätä tapausta jouduin perumaan ja unohdin hänen kohdaltaan näyttelyt lopullisesti.

Bellalle syntyi meidän kennelin ensimmäinen pentue (A-pentue) syyskuussa 2006. Pentueessa 2 narttua ja 2 urosta.

Nyt Bella on 9 vuotta vanha - mieleltään kyllä 9 vuotta nuori koira ja toivon, että meillä on vielä paljon yhteisiä vuosia edessäpäin.