Sivut

O- pentue s.30.04.2019





Pennut syntyivät odotetusti vappuaattona.. ensimmäistä kertaa jouduin turvautumaan eläinlääkärien apuun synnytyksessä sillä ensimmäisen pennun istukka irtosi ennen aikojaan ja ehti menehtyä ennen kuin pääsimme päivystykseen. Kuollut pentu oli tukkeena muille jolloin oksitosiini piikein käynnisteltiin synnytysä ja saatiin kuin saatiinkin pennut ulos ilman leikkausta <3

Kaikkiaan pentuja oli siis neljä - kolme poikaa ja yksi tyttö - kuolleena syntynyt oli poika ja hänen vuokseen ei ollut mitään enään tehtävissä. Nämä tilanteet ovat todella pelottavia ja ensimäinen sekä pahin pelko on että menettää emon ja sen jälkeen tulee vasta huoli pennuista.

Toisena syntyi siis pentueen ainut prinsessa "Fellman's Ode all'Amore" (rakkauden oodi) ja hänet kun käsiini sain mietin että sinusta en luovu <3. Voi miten täydellinen pieni tyttö.. lyhyt runko, kauniin mallinen pää ja mikä pigmentti... olin myyty!

Kolmantena syntyi tummempi poika "Fellman's Ottimo In amore" (hyvin rakastunut) ja kyllä voin sanoa että oli hiukan jo naurussa pitelemistä kun tämä poika syntyi.. voi tuota pigmentin määrää mikä hänelle oli suotu jo kohdussa <3

Viimeisenä syntyi vaaleampi poika "Fellman's Orso Polare" (jääkarhu) - voi miten ihastuin tämän pojan pään muotoon <3 tässä pojassa asuu myös erittäin iso ja rakastava sydän... häneltä ei suukot lopu kesken..

Kiitos Ystävälleni Marjutille taas pentujen ihanista nimistä <3<3<3

Olen niin onnellinen että Ystäväni Jaana H. lähti meidän kanssa 40 km:n päähän päivystykseen ja oli siellä tukena koko vappuillan vaikka varmaan olisi muutakin tekemistä sille illalle ollut suunnitteilla - ilman Jaanan apua olisin ollut ihan pulassa.
<3 Kiitos Ystäväni <3





 Fellman's Ode all'Amore
 Fellman's Ottimo In amore
sukutaulu

 Fellman's Orso Polare
sukutaulu